Architecten verbouwingen

U schakelt de architecten van Architectenbureau Braeckmans in voor verbouwingen aan woningen en utiliteiten. Waarom? Met jarenlange ervaring en een veelzijdige expertise van ons architectencollectief zijn wij in staat om projecten op iedere schaal tot een prachtig eindresultaat te brengen. Daarbij leggen wij sterk de nadruk op persoonlijk contact en overleg met u en betrokken partners.

Kies voor gedreven architecten voor verbouwingen aan uw woning of bedrijfspand

Wilt u uw bedrijfspand verbouwen? Of is uw woning ver terug in de 20ste eeuw gebouwd en wilt u deze opknappen? Dan heeft u twee keuzes. U verbouwt uw woning zelf of u kiest ervoor om een architect als Architectenbureau Braeckmans in te schakelen voor de verbouwing. U doet er goed aan om te kiezen voor een gedreven architect die grote bouwkundige wijzigingen kan uitvoeren. Een verbouwing moet immers op een correcte manier worden uitgevoerd om verval op korte termijn te voorkomen. Bovendien onderhouden onze architecten tijdens alle verbouwingen persoonlijk contact met de betrokken partijen. Zo bent u zeker van een optimaal eindresultaat.

Maak uw wensen kenbaar aan de architect bij het verbouwen van uw huis

De architect van Architectenbureau Braeckmans houdt tijdens het verbouwen van uw huis of ander pand rekening met uw wensen en voorkeuren. Wilt u historische kenmerken van uw woning behouden? Wilt u uw keuken op een andere plek installeren? Of wilt u een veranda laten bouwen? Het zijn slechts een aantal zaken die bij verbouwingen komen kijken.

Ook voor nieuwbouwprojecten

Naast dat de architecten van Architectenbureau Braeckmans gespecialiseerd zijn in het verbouwen van een huis of ander pand, schakelt u ons ook in voor nieuwbouwprojecten. Zo schakelt u ons in voor projecten in de woningbouw, collectief wonen, kantoorbouw en lichte industriebouw.

Interesse? Maak een afspraak voor een gesprek!

Wilt u uw huis of bedrijfspand laten verbouwen door een ervaren architect? Maak dan een afspraak via het contactformulier of via 03 685 28 00 voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie. Dit is ook bruikbaar als u op voorhand vragen heeft.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid