Architect woningbouw

Wilt u een architect inschakelen voor particuliere woningbouw? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een ervaren architect. Want de nieuwbouw van woningen vraagt om specifiek maatwerk. Daarom doet het u goed om Architectenbureau Braeckmans te benaderen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het afronden van diverse typen projecten, staan wij ook klaar om uw dromen te verwezenlijken.

Waarom een architect voor particuliere woningbouw inschakelen?

Bij de nieuwbouw van een woning of appartementencomplex is het specialisme van een architect vereist. Er wordt geluisterd naar uw wensen. Ook is een architect op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en kent de wegen die bewandeld moeten worden om specifieke vergunningen te bemachtigen. Hierdoor is een architect van Architectenbureau Braeckmans in staat uw wensen en voorkeuren te vertalen in een doordacht bouwontwerp dat voldoet aan de gestelde eisen.

Maatwerk ontwerp voor de nieuwbouw van uw woning

Wilt u een brede vensterbank in de woonkamer? Kijkt u uit naar uit om zondagen door te brengen in uw bad? Of wilt u een grote leefkeuken met een kookeiland? Het zijn slechts een aantal wensen die u kunt hebben. Deze wensen maakt u kenbaar aan de architect van Architectenbureau Braeckmans die een prachtig ontwerp voor de particuliere woningbouw realiseert.

Architect met particuliere woningbouw als specialisme staat voor persoonlijk contact

Kiest u voor een architect van Architectenbureau Braeckmans? Kunt u uitgaan van persoonlijk contact. Wij houden altijd nauw contact met u en de betrokken partijen van een bouwproject. Alleen op die manier komen wij tot een prachtig eindresultaat.

Maak uw wensen kenbaar tijdens een gesprek

Als u de nieuwbouw van uw woning wilt overlaten aan Architectenbureau Braeckmans, maakt u een afspraak voor een gesprek via het contactformulier of via 03 685 28 00. Gedurende dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar en bespreken we de mogelijkheden van uw situatie. Vragen? Meer informatie? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid