Architect Schoten

Gedreven architectenbureau in Schoten realiseert uw wensen

Zoekt u een architect in Schoten die uw woning kan ontwerpen? Of schakelt u een architect in voor een doordacht ontwerp voor uw nieuwe kantoor? In beide gevallen bent u bij Architectenbureau Braeckmans, gelegen in Schoten, aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse typen projecten zijn wij in staat om uw wensen te realiseren.

Architect in Schoten ontwikkelt succesvolle projecten in woning- en utiliteitsbouw

Architectenbureau Braeckmans is een Schotens architectencollectief en richt zich met name op particuliere woningbouw, kantoorbouw, collectief wonen en lichte industriebouw. Of u nu een kantoorpand of nieuwbouwwoning wilt laten ontwerpen: in de huidige samenstelling van bet bureau wordt flexibel en professioneel omgegaan met projecten op iedere schaal. Daarbij wordt de nadruk gelegd op persoonlijk contact en overleg met diverse partijen die betrokken zijn bij een bouwproject. Hierdoor is de architect uit Schoten in staat om een project, dat voldoet aan uw verwachtingen, succesvol af te ronden.

Bespreek de mogelijkheden tijdens een gesprek

Bent u benieuwd wat het in Schoten gevestigde Architectenbureau Braeckmans voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak om enerzijds de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Anderzijds vertellen wij u meer over onze gegronde werkwijze.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid