Architect renovatie

Als u een architect zoekt voor de renovatie van uw woning of bedrijfspand hoeft u niet ver te zoeken. Bij Architectenbureau Braeckmans bent u aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring helpen onze architecten zowel particuliere als zakelijke klanten aan een geschikt ontwerp voor een bouwproject, verbouwing óf renovatie. Benieuwd? Bespreek de mogelijkheden tijdens een afspraak.

Waarom kiezen voor een architect voor de renovatie van een woning of bedrijfspand?

Is er al lange tijd niets aan uw woning gebeurd, maar wordt het toch de hoogste tijd om er iets aan te doen? Of is uw huidige bedrijfspand toe aan een renovatie? Dan kunt u ervoor kiezen om de renovatie zelf te doen. Maar u kunt voor de renovatie van een woning of bedrijfspand ook kiezen voor een ervaren architect als Architectenbureau Braeckmans. Waarom? Het is belangrijk dat een renovatie op correcte wijze wordt uitgevoerd. Helemaal als er grote bouwkundige wijzigingen worden uitgevoerd. Onze architect heeft persoonlijk contact en overleg met de verschillende partijen die betrokken zijn bij het project om een optimaal eindresultaat te behalen.

Ontwerp op basis van uw wensen

Bij Architectenbureau Braeckmans maken wij technische bouwtekeningen voor de renovatie van uw woning of ander pand. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en voorkeuren. Vindt u het belangrijk dat de historische kenmerken van het pand behouden blijven? Wilt u specifiek soort raam toevoegen? Of wilt u een geheel nieuwe keuken laten inbouwen? Het zijn slechts een aantal van al de aspecten waar wij rekening mee houden.

Architect gespecialiseerd in meer dan renovatie

Naast dat onze architecten zijn gespecialiseerd in de renovatie van woningen en bedrijfspanden, kunt u ons ook inschakelen voor nieuwbouwprojecten. U schakelt ons in voor uiteenlopende opdrachten in de woningbouw, kantoorbouw, collectief wonen en lichte industriebouw.

Kom langs voor een gesprek

Wilt u de renovatie van uw woning of bedrijfspand overlaten aan Architectenbureau Braeckmans? Kom dan langs voor een gesprek waarin we de mogelijkheden voor uw situatie bespreken. Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar 03 685 28 00.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid