Architect moderne woning

Zoekt u een architect die een moderne woning voor u kan ontwerpen, omdat u graag het huis van uw dromen wil laten verwezenlijken? De architecten van Architectenbureau Braeckmans helpen u bij het realiseren van uw droom. Dankzij onze jarenlange ervaring in het realiseren van diverse typen projecten, zoals woningbouw, bieden wij u ook een prachtig ontwerp.

Ervaren architect ontwerpt uw moderne woning naar wens

Bij het bouwen van een moderne woning komen tal van zaken kijken waarbij uw voorkeuren belangrijk zijn. Zo moet er nagedacht worden over de sfeer en de uitstraling die u wilt overbrengen, maar ook de indeling van de woning is van belang. Waar wilt u een keuken plaatsen? Wat is de beste plek voor een badkamer? Dit zijn slechts een aantal van de aspecten waar Architectenbureau Braeckmans rekening mee houdt bij het ontwerpen van een modern huis. Uw wensen en voorkeuren vertaalt de architect in een doordacht ontwerp.

Bekijk het portfolio voor inspiratie

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw toekomstige droomwoning? In het verleden heeft Architectenbureau Braeckmans diverse moderne woningen en andere panden mogen ontwerpen. Deze zijn afgebeeld op de website.

Interesse? Bel gerust voor het maken van een afspraak!

Heeft u interesse om een architect van Architectenbureau Braeckmans in te schakelen voor het ontwerp van uw moderne woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 03 685 28 00. Uiteraard kan u ook op dit telefoonnummer terecht als u vragen heeft over onze architecten of meer wilt weten over de gehanteerde werkwijze.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid