Architect minimalistisch

U wilt een architect inschakelen die gespecialiseerd is in het ontwerpen van een minimalistisch pand. Omdat u uw droomwoning wilt realiseren en deze gepaard gaat met de minimalistische bouwstijl? Of omdat u een nieuw kantoorpand wilt laten bouwen? Wat de reden ook is: met de jarenlange ervaring in diverse typen projecten staat Architectenbureau Braeckmans voor u klaar.

Aspecten die architect verwerkt in minimalistisch pand

Architectenbureau Braeckmans ontwerpt woningen en bedrijfspanden in verschillende bouwstijlen. Onze architecten ontwerpen ook volgens de minimalistische architectuur. Aspecten als strakke belijning, grote ramen of gevels en het ontbreken van niet-noodzakelijke tussenwanden zijn slechts een aantal kenmerken van de minimalistische bouwstijl. De kracht van deze ontwerpen liggen bij de eenvoud. Er wordt uitsluitend rekening gehouden met de noodzakelijke elementen.

Elk ontwerp start met uw wensen

Ieder ontwerp dat Architectenbureau Braeckmans maakt, start met het luisteren naar uw wensen. Bij ons staan uw bouwdromen centraal. Deze voorkeuren vertaalt een van onze architecten naar een minimalistisch ontwerp.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Laat uw woning of bedrijfspand ontwerpen volgens de minimalistische bouwstijl door Architectenbureau Braeckmans. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 03 685 28 00 voor het maken van een afspraak. Wij zijn ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze werkwijze.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid