Architect kantoor

Een architect voor de inrichting van uw kantoor of voor uw nieuwe bedrijfsgebouw inschakelen? Bekijk dan de mogelijkheden van Architectenbureau Braeckmans. Met jarenlange ervaring in uiteenlopende opdrachten, zoals woning- en kantoorbouw, zijn wij uw professionele partner. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Deskundige architect ontwerpt uw nieuwe kantoor voor een goede eerste indruk

Heeft u plannen voor een nieuwbouw kantoor? Omdat u zeker wilt zijn dat klanten, bezoekers en sollicitanten een goede eerste indruk krijgen van uw bedrijf? Dan zit u voor een gloednieuw bedrijfsgebouw goed bij Architectenbureau Braeckmans. Met de veelzijdige expertise van onze architecten en passie voor het vak zijn wij in staat uw wensen en voorkeuren te vertalen naar een prachtig kantoor. Enerzijds een efficiënt kantoor. Anderzijds een kantoor dat voldoet aan wettelijke eisen.

Ook voor de renovatie van uw bedrijfsgebouw

Als u tevreden bent met uw huidige bedrijfsgebouw, kunt u er ook voor kiezen om een architect in te schakelen voor een verbouwing. Aan de hand van uw wensen worden technische bouwtekeningen gemaakt om uw huidige kantoorpand op te knappen.

Bekijk reeds gerealiseerde projecten op de website

Voordat u in zee gaat met een architect die uw bedrijfsgebouw gaat ontwerpen, wilt u meer weten over gerealiseerde projecten. Op onze website vindt u verschillende projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Zo krijgt u een goede indruk van ons werk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat Architectenbureau Braeckmans voor uw kantoor kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor belt u naar het volgende telefoonnummer: 03 685 28 00 of vult u het contactformulier in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid