Architect industriebouw

Niet iedere architect is gespecialiseerd in het ontwerpen van industriebouw. Architectenbureau Braeckmans is dit wel. Als allround architectencollectief beschikken wij over een brede expertise op het gebied van architectuur. Of het nu gaat om eenvoudige of complexere bouwprojecten in de industrie: onze architecten zijn in staat om ieder project tot een goed einde te brengen.

Architect onder andere gespecialiseerd in industriebouw op maat

Bent u op zoek naar een vakbekwame architect met ervaring in de industriebouw? Omdat u uw huidige bedrijfspand wilt verbouwen? Of omdat u een extra terminal voor laden en lossen wilt laten bouwen? In beide gevallen is Architectenbureau Braeckmans u van dienst. Al menig project in de utiliteitsbouw hebben wij met succes gerealiseerd. Dankzij de compacte samenstelling van het bureau leveren wij u maatwerk.

Recente projecten afgebeeld op de website

Op de website vindt u diverse projecten die Architectenbureau Braeckmans in het verleden heeft gerealiseerd. Neem de tijd om een indruk te krijgen van ons werk. U zult direct merken dat de architecten ruime ervaring hebben op het gebied van industriebouw.

Een geschikte architect voor uw bouwproject

Als u een architect inschakelt voor uw project in de industrie, kiest u natuurlijk voor een architect met verstand van zaken die u persoonlijke begeleidt. Dat is het geval bij Architectenbureau Braeckmans. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de laatste afwerking staan wij u bij. Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 03 685 28 00.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid